Primăria Botoşani va monta indicatoare căre obictivele turistice

primaria BotosaniMunicipalitatea vrea să pună indicatoare în municipiu către monumentele de patrimoniu. Măsura va fi implementată, spune primarul Ovidiu Portariuc, după ce mai mulţi turişti străini s-au plâns că în municipiu nu există indicatoare de orientare, de acest gen. El spune că Ministerul Culturii urmează să pună la dispoziţia Primăriei astfel de indicatoare. Cu această ocazie, vor fi realizate şi broşuri de prezentare a municipiului Botoşani.

Foarte mulţi cetăţeni care au vizitat Botoşaniul s-au plâns că nu reuşesc să se orienteze şi nu reuşesc să ajungă către obiectivele turistice. Au venit să caute Ipoteştiul şi nu ştiau cum să ajungă acolo sau nu găseau parcul Eminescu sau Casa Iorga. Vrem să facem şi nişte broşuri de prezentare, poate într-un parteneriat cu cei din Suceava, astfel încât broşurile noastre să se afle în hotelurile, restaurantele din zona turistică a Sucevei, iar ale lor se pot găsi în hotelurile din Botoşani„, a spus Ovidiu Portariuc.

2 thoughts on “Primăria Botoşani va monta indicatoare căre obictivele turistice

  1. Draga municipalitate, nu ar fi interesant daca ati monta indicatoare si cu numele strazilor din Botosani? Aveti astfel si o idee de afacere pentru un sustinator financiar al USL: confectionarea tablitelor indicatoare. Acestea ar fi necesare in toate intersectiile de strazi din Botosani.

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Montarea indicatoarelor catre obiectivele turistice e un proiect demarat de dl Flutur, dar Portariuc nu va spune asta niciodata ca doar nu-i fraier. Dar proiectul ii apartine dlui Flutur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *