Prinşi de poliţiştii de frontieră la braconaj piscicol

peste braconajÎn urma unei acţiuni desfăşurate pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol, poliţiştii de frontieră botoşăneni au întocmit dosar penal pe numele a doi cetăţeni români, care pescuiau folosind unelte interzise de lege.

Duminică seară, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca, aflaţi în executarea unei acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol, au observat o ambarcaţiune cu două persoane care pescuiau pe lacul de acumulare Stânca-Costeşti, în zona uzinei electrice.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit că cei doi sunt cetăţenii români Valentin G., de 36 de ani şi Dănuţ D., de 37 de ani, ambii din Ştefăneşti ce desfăşurau activităţi de pescuit folosind o plasă monofilament cu lungimea de aproximativ 80 de metri.
Poliţiştii de frontieră au întocmit celor doi bărbaţi dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de braconaj piscicol, documentele urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni.

One thought on “Prinşi de poliţiştii de frontieră la braconaj piscicol

  1. sper să fie pedepsiți pentru că sunt mult mai mulți,nu numai cei doi ,mai sunt vreo-doi care întind plase în lac și prind la pește de îl vând pe unde apucă,sincer ție și scârbă când îl vezi direct în portbagajurile mașinilor ,dar lumea cumpără și ei fac bani frumoși și în perioada de prohibiție se acționează,aici pilele vorbesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *