Ionică Nechifor ar putea candida în locul lui Verginel Gireadă pe Colegiul Flămânzi

Ionica Nechifor, vicepresedintele PNL Botosani
Ionica Nechifor

Obiectivul USL Botoşani este acela de a câştiga toate colegiile parlamentare cu 50% + 1, a declarat preşedintele PNL Botoşani, Florin Ţurcanu. Acesta a precizat că urmează ca USL să-şi lanseze candidaţii la parlamentare până în 15 octombrie. Reamintim că la nivelul judeţului PNL are patru colegii, iar PSD are cinci.

Eu nu accept să vină persoane de la Bucureşti. Trebuie să-mi rezolv problemele judeţului şi trebuie să am persoane cărora atunci când le dau o misiune să stea pe la uşi. Asa cred eu: decât smântâna din alt sat, mai bine chişleacul din satul meu„, a spus Ţurcanu.

El spune că PNL şi-a stabilit deja candidaţii la parlamentare, însă nu se ştie dacă rămâne bătut în cuie candidatul pe Colegiul Flămânzi. Este vorba de Verginel Gireadă, decizia în cazul acestuia urmând să fie luată de Comisia de etică a USL.

Aşteptăm răspunsul în acest caz de la Bucureşti. În cazul în care Comisia de etică nu îşi dă acceptul, persoana care îi va lua locul este Ionică Nechifor”, a spus Ţurcanu.

Ionică Nechifor este directorul de cabinet al preşedintelui Autorităţii Naţionale Sanitar- Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, Mihai Ţurcanu.

Din partea PNL mai candidează Costel Şoptică pe Colegiul Darabani, Roxana Anuşcă, candidat pe Colegiul Săveni, Viorel Grigoraş- candidat pe Colegiul Botoşani.

3 thoughts on “Ionică Nechifor ar putea candida în locul lui Verginel Gireadă pe Colegiul Flămânzi

  1. PREFER SA-L VOTEZ PE ACEST CRESCATOR DE OI CA E MAI SINCER SI MAI CURAT DECAT PROSTITUATA BUHAIANU CARE CHIAR NU MAI CREDE NICI UN TARAN IN EL CA A VOTAT SA NE IA PENSIILE SI AU FOST LA PUTERE CU TREOAREA PEDELISTA! AFARA CURVA BUHAIANA! SUCECES DOMNULE NECHIFOR !

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    NECHIFOR? auzi, sef de cabinet la fratele ciobanului ,cel care a incasat zeci de miliarde pentru adeverinte date taranilor cu 2 vaci si 5 oi, a furat efectiv banii taranilor di judet , cu acceptul si influenta lui turcanu si acolitii ,bineinteles dupa aceea a facut imparteala…
    ATENTIE MARE LA- APIA- INSTITUTIA UNDE SE VOR DA TUNURI DUPA TUNURI, ATENTIE BANII MULTI ACOLO SUNT!
    VOM REVENI CU AMANUNTE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *