Exclusiv! Un şef din Poliţia Botoşaniului, în misiune în Haiti

Mugurel Mariuta
Mugurel Mariuta

Caz inedit în Poliţia judeţul Botoşani. Un şef din Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) a plecat, vineri, într-o misiune de menţinere a păcii în Haiti, sub coordonarea Organizaţiei Naţiunilor Unite. Este vorba de şeful Serviciului arme, explozivi şi substanţe toxice, comisarul şef Mugurel Măriuţa.

Ofiţerul în vârstă de 44 de ani s-a alăturat, vineri, misiunii naţiunilor unite de stabilitate în Haiti- Minustah. El are un contract pentru un an, cu posibilitatea prelungirii duratei acestuia pentru încă un an.

Măriuţa, fiul unui fost şef al Poliţiei botoşănene, a fost selectat să participe la misiune în urma unor examene severe de pregătire profesională, dar şi de cunoaştere a limbii engleze.

Funcţia lui Măriuţă va fi ocupată temporar de o persoană desemnată de şeful inspectoratului. 

sediu IJP BotosaniEl este cel de-al treilea poliţist botoşănean aflat acum în misiune externă. În acest moment, în Congo se află inspectorul Vasile Ciobanu (plecat în mai 2012) şi subcomisarul Ovidiu Cătălin Ştefănică (plecat în octombrie 2010).

Pe perioada misiunii, poliţiştii rămân angajaţi ai IJP Botoşani şi primesc salariu aferent.

One thought on “Exclusiv! Un şef din Poliţia Botoşaniului, în misiune în Haiti

  1. Copiii şefilor noştri,şefii copiilor noştri(Măriuţa,Gavrileţ,etc,…)! aşa suna un slogan ceauşist! Punctul 8 al Proclamatiei de la Temesvaros, ignorat de toti politrucii!de ce se mai merge la vot?mă întreb retoric….personal voi mai merge doar atunci cand toti cei care au avut cea mai mica calitate ,de la simplu membru in organizatiile comuniste,gen UTC,PCR,nu vor mai exista pe nici o lista a vreunui consiliu local,judetean,etc…e randul generatiei tinere sa conduca,cei de 30 de ani, cu mentaliate inovatoare…babalâcii care invocă ,,esperienţa” cum pronun’a tăticul lor,OUT!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *