O tânără de 19 ani a ieşit la plimbare cu maşina unei prietene şi s-a izbit în maşina poliţiei

masina politie rutieraGhinion pentru o tânără de 19 ani, fără permis de conducere. Aceasta a ieşit la plimbare cu maşina unei prietene şi datorită neexperienţei la volan a intrat într-o maşină de poliţie ce circula regulamentar.  B. Corina Geta de 19 ani, din sat Horlăceni, comuna Șendriceni, conducea un autoturism marca Alfa Romeo, înmatriculat în Italia, deținut de V. Alexandra Cosmina de 22 ani, din sat Beregsău Mare, judetul Timiș, pe DS 237, în localitatea Horlăceni, din direcția școală spre centrul localității. Ajungând la intersecția cu DS 55 nu acordă prioritate de trecere unei autospeciale de poliție marca Dacia împactând ușor cu partea față roata stânga față a autospecialei, condusă regulamentar de un agent de poliţie.

 Din accident au rezultat numai pagube materiale, autoturismul Alfa Romeo fiind avariat în partea din față. Autospeciala de poliție nu a suferit avarii. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

 „Şoferiţa” este cercetată pentru „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a a poseda permis de conducere”, iar Alexandra Cosmina V. este cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „încredințarea cu știința a unui autovehicul spre a fi condus pe drumurile publice de o persoană fără a  poseda permis de conducere”,   urmând a se propune soluție procedurală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *