Primarul Portariuc: A început o campanie de denigrare a Executivului Primăriei pentru că am început să lovim şi să atingem nişte interese locale

investire ovidiu portariucPrimarul Ovidiu Portariuc acuză faptul că mai multe persoane cu anumite interese locale au început să ducă o campanie de denigrare la adresa actualei conduceri a Primăriei Botoşani, în speţă a viceprimarului Cosmin Andrei. Asta după ce, susţine Portariuc, a fost declanşată o acţiune de verificare a contractelor încheiate de Primărie cu societăţi patronate de PDL-işti, lucru care a deranjat. El îi ia apărarea viceprimarului Cosmin Andrei şi susţine că acuzele aduse viceprimarului, cum că ar fi fost „dealer de etnobotanice”, sunt nefondate şi că orice persoană are dreptul la imagine publică, la demnitate şi prezumţia de nevinovăţie.

Această campanie este pornită pentru că în ultimele zile am început să lovim şi să atingem nişte interese locale şi se pare că am deranjat pe mulţi. Cosmin Andrei a luat în analiză contractul cu HSR, cu Microbuzul, cu Capisco, Digi Net, cei care asigură internet în Primărie şi care momentan nu asigură securizarea reţelei. Prin urmare, vom lua măsuri astfel încât sistemul informaţional al Primăriei să fie unul securizat, care să garanteze că informaţia care circulă în cadrul Primăriei nu este accesibilă unor operatori privaţi sau persoane fizice care nu au nicio legătură cu o informaţie publică. Se pare că aceste acţiuni au dus la declanşarea unor campanii de dezinformare„, a spus Portariuc.

El susţine că această campanie de denigrare a plecat din zona „aşa-zişilor ecologişti”, dar şi din PDL, şi îi asigură pe cei în cauză că nu vor putea denigra atât cât pot munci cei din Executivul Primărie.

Ei nu au nimic cu ecologismul. Văd că de câteva luni au devenit ecologişti lansează atacuri de o bucată bună de vreme, încercând să denigreze şi să stopeze orice tip de reformă în administraţia locală. Acolo unde atacurile vor ajunge în zone care depăşesc limita bunului simţ, vor primi răspunsuri prin chemare în judecată şi depuneri de plângeri penale, pentru că până la urmă trebuie să realizăm şi o igienizare a vieţii politice„, a spus Portariuc.

3 thoughts on “Primarul Portariuc: A început o campanie de denigrare a Executivului Primăriei pentru că am început să lovim şi să atingem nişte interese locale

  1. Asa este,loviti in niste interese locale dar doar ca sa creati alte interese locale.Doua interese locale in acelasi oras nu incap!

  2. cel mai bine se poate securiza sistemul informational prin folosirea internetului de la ACX! fara nici un interes local, desigur…

  3. Domnule primar Portariuc, pana acum tot timpul cand s-a schimbat conducerea, indiferent a cui (institutie a statului, primarie,cons. judetean, guvern etc), primul lucru cu care am fost si suntem intoxicati sunt contractele incheiate de cei inlocuiti. De fiecare data cele incheiate erau paguboase si trebuiau incheiate altele care pana la urma erau si mai paguboase. Decat sa incepeti scandalul in presa mai degraba scoateti la licitatie serviciile respective, alegeti si publicati in presa valoarea noului contract, precum si diferenta cu care l-ati incheiat fata de precedentul, fara ca dupa o luna sa majorati valoarea contractului cu acte aditionale. Faceti dupa care iesiti in presa. Ca de circ fara paine suntem satui. Am sa redau un articol din Constitutia Romaniei, ca sa stiti ca indiferent cine-i la putere trebuie sa-l respecte- Libertatea de exprimare ARTICOLUL 30 (1) Libertatea de exprimare a gandurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare in public, sunt inviolabile.
    Asa ca atunci cand sunteti criticat trebuie sa tineti cont si de acest articol. Niciodata nu iese fum fara foc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *