Coregrafa de la Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoșani a semnat coregrafia primului videoclip al trupei Lala Band

Coregrafia pentru primul videoclip al trupei Lala Band la piesa “Dance Dance Dance” a fost semnată de Victoria Bucun, cunoscută ca Vica.

Coregrafa care colaborează cu trustul Pro pentru emisiunea „Dansez pentru tine” este angajata teatrului Mihai Eminescu din Botoșani.

Tinerii din trupa amintită susțin că angajata instituției botoșănene i-a supus la câteva chinuri, deoarece coregrafia a fost una extrem de grea, tinerii din LaLa Band având nevoie de numai puțin de trei săptămâni pentru repetiții.

Lala Band este trupa vedetă a serialului „Pariu cu viața” de la Pro TV, serialul urmând să revină pe micile ecrane din 17 septembrie. LaLa Band lansează nu doar primul videoclip din cariera, „Dance, dance, dance”, ci si mult-asteptatul turneu national. Din păcate, fanii din Botoșani ai trupei nu-i vor putea vedea live pe preferații lor, deoarece municipiul Botoșani nu a fost inclus în acest turneu. Orașul cel mai aproape de Botoșani, unde trupa va susține concert, va fi Piatra Neamț, pe 30 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *