Politicieni botoşăneni la nunta Elenei Băsescu

Traian basescu si fiica sa Elena, mireasaFiica cea mică a şefului statului, Elena Băsescu, s-a căsătorit sâmbătă cu Bogdan Ionescu, petrecerea având loc la Palatul Snagov. Printre invitaţii prezenţi la nunta fiicei preşedintelui Traian Băsescu s-au aflat şi fostul primar Cătălin Flutur, alături de soţia sa Gabriela şi deputatul Neculai Rebenciuc cu soţia. Nu a lipsit de la nuntă nici botoşăneanca Raluca Turcan, ştiut fiind faptul că soţul ei a făcut parte din echipa de consilieri a preşedintelui. Potrivit fostului primar, pentru fiecare familie care-şi căsătoreşte copiii se poate spune că este nunta anului. „A fost o nuntă normală din punctul meu de vedere, cu mulţi invitaţi. Nunta a avut loc într-un cort mai mare. Este o locaţie în care săptămânal au loc astfel de evenimente”, a declarat Cătălin Flutur. El a afirmat că nu a dus un cadou mirilor, ci le-a dăruit doar bani, însă a refuzat să precizeze despre ce sumă a fost vorba.

Indiferent dacă invitaţii le-au adus bani sau cadouri la nuntă, Elena Băsescu şi proaspătul ei soţ au rămas profund impresionaţi de primul dar pe care l-au primit sâmbătă. Cei doi au primit cadou de la unul dintre preoţii care au oficiat cununia religioasă o icoană.

Traian Băsescu: „A plecat fata lu’ tata”

Căsătoria civilă a avut loc la Primăria Sectorului 2 şi a fost oficiată de edilul Neculai Onţanu. La eveniment au asistat membrii familiilor mirilor şi prieteni ai acestora. Elena Băsescu era îmbrăcată cu o rochie roz fane, iar Bogdan Ionescu purta un costum gri închis. Ea avea un mic buchet din flori roşii, iar el avea o floare roşie în buzunarul de la piept al sacoului. La ieşirea din sediul Primăriei nu a fost cadrul specific nunţilor în România: nu a fost nici tunelul de flori, nici fotografie pe treptele primăriei, nici muzică sau urări. Mirii şi preşedintele au evitat să dea declaraţii.

La finalul slujbei de oficiere a căsătoriei religioase a Elenei Băsescu cu Bogdan Ionescu de la biserica Sfântul Spiridon din Capitală, preşedintele le-a spus jurnaliştilor: „A plecat fata lu’ tata”, iar întrebat fiind dacă îşi doreşte nepoţi, Traian Băsescu a răspuns: „Da, da”. Elena Băsescu a purtat o rochie albă, amplă şi a avut un voal lung pe cap. Ea a avut un buchet de trandafiri roz. Slujba a fost oficiată de mai mulţi preoţi, conduşi de PS Vicenţiu Ploieşteanu.

Printre cei care au asistat la eveniment s-au aflat lideri PDL, între care Adriean Videanu şi Cristian Preda, dar şi Prinţul Paul şi Prinţesa Lia şi fiul lor, Carol Ferdinand îmbrăcat în uniformă de ofiţer al armatei române.

50 de protestatari au scandat pe durata slujbei de oficiere a căsătoriei lozinci antiprezidenţiale, precum „Demisia”, „Băsescu la puşcărie”, „Hoţii”. Preşedintele şi fiica sa au fost huiduiţi şi la ieşirea din sediul Primăriei Sectorului 2.

Fiica preşedintelui şi-a păstrat numele

Elena Băsescu precizează, pe Twitter, că şi-a păstrat numele în urma cununiei civile cu Bogdan Ionescu. Elena Băsescu şi soţul ei s-au mutat în casă nouă imediat după ce au devenit o familie. Noul lor apartament este localizat într-o clădire nouă dintr-o zonă selectă a Capitalei.

Sursa: Monitorul de Botoşani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *