Sergiu Zvâncă a demisionat din funcţia de preşedinte al tinerilor din PNL

PNL Botosani tineretSergiu Zvângă şi-a anunţat demisia din funcţia de preşedinte al organizatiei judetene de tineret a Partidului National Liberal. Acesta a demisionat din toate functiile și calitătile detinute în cadrul partidului până la aceasta dată. Demisia a survenit după ce preşedintele PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, a anunţat că în Biroul permanent de săptămâna aceasta va pune în discuţie înlocuirea lui Zvâncă, pe motivul neimplicării în organizarea referendumului.

Activitatea mea in cadrul organizatiei  de tineret  s-a desfasurat pe parcursul a trei ani de zile, nu doar in timpul campaniei pentru referendum, perioada in care m-am implicat sa schimb perceptiile referitoare la tineret ale unora dintre colegii de partid, am participat la campania prezidentiala din 2009 , la campania alegerilor locale din 2012 , la toate actiunile de amploare desfasurate de PNL / TNL in tara, la toate actiunile desfasurate de PNL in judet, insa toate acestea sunt sterse cu buretele de catre noua structura a PNL Botosani„, a declarat Zvâncă.

One thought on “Sergiu Zvâncă a demisionat din funcţia de preşedinte al tinerilor din PNL

  1. Băieţii deştepţi părăsesc gaşca puşlamalelor,ăsta-i adevărul!Mai sunt resentimentari politici gen Ţurcanu prin PNL,care plătesc poliţe numai că ,,competitorii politici au câştigat prin metode absolut oneste mandate,dar nu-I bai…sunt prea puţin inteligenţi ca să realizeze că veşnicia nu s-a născut în politică ,mandatul este efemer,roata se învârte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *