Peste 100 de directori de şcoli, cu sabia deasupra capului

inspectoratul scolar BotosaniScaunele a peste 130 de directori şi directori adjuncţi de şcoli se clatină. Acestora le expira contractul de management la sfârşitul lunii august, iar Consiliul de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean va decide înlocuirea sau nu a acestora din funcţii. 

Şedinţa este programată pe 16 august. Mai norocoşi vor fi 20 de directori,14 directori şi şase directori adjuncţi, ale căror mandate le expira în lunile noiembrie-decembrie.

Sunt 14 directori şi şase directori adjuncţi cu concurs şi le expira contractele în noiembrie-decembrie. În rest, tuturor directorilor le expira contractele manageriale pe 31 august„, a precizat Mihaela Huncă, inspector general al IŞJ.

2 thoughts on “Peste 100 de directori de şcoli, cu sabia deasupra capului

  1. Am auzit de atatea ori ca se schimba directorii ca pe o amenintare, aproape zi de zi in presa. Inspectoratul asta doreste oare sa bage frica in oasele actualilor directori? Unii incompetenti si oportunisti isi freaca palmele a bucurie, altii isi pun in functiune pilele poate, poate mai raman sau ajung directori. Ce sa mai cred oare nu s-a schimbat nimic? Toti directorii cu delegatie au fost agreati de fosta conducere, nu ramanea nimeni ne iubit si pus acolo asa, de flori de mar. Asa ca ori se da un concurs dar serios si nici n-as crede ca ar mai fi ceva serios ori se trece la promovarea competentei si nici aici n-as sti cum s-ar gasi acea competenta si cum ar supravietui in fata partidului, pilelor, hartuielilor de tot felul. QVO VADIS?

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    ~Omul Negru~ de la Lunca probabil tot in picioare pica, nu e nimeni in stare sa detina functia (o fi rasturnata caruta cu p….. acolo ?) sau doamna are buzunarele prea largi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *