Zeci de apartamente, scoase la vânzare de bănci. Vezi la ce preţuri!

Botosaniul de susScăderea salariilor, pierderea locurilor de muncă, dar şi devalorizarea leului în raport cu principalele valute i-a pus pe foarte mulţi botoşăneni în situaţia de a nu-şi mai putea plăti ratele la bănci. În aceste condiţii, instituţiile bancare au recurs imediat la executarea silită a clienţilor lor, scoţând la vânzare bunurile pe care aceştia le-au lăsat în garanţie.

Spre exemplu, Banca Comercială Română are scoase la vânzare, în acest moment, nu mai puţin de 20 de aparamente ale unor familii din Botoşani sau Săveni. Preţurile de vânzare ale apartamentelor variază între 86.055 de lei (un apartament situat la parterul unui bloc din municipiul Botoşani) la 387.615 lei (un apartament de 145 de metri pătraţi, cu patru camere, situat în centrul municipiului). La Săveni un apartmanent este evaluat la 82.738 lei.

BCR scoate la vânzare şi sediul unei firme la un preţ de 521.196 lei. Este vorba de sediu birouri format din 10 camere la parterul unui bloc cu 2 etaje. Imobilul are o suprafaţă utilă de 199,65 mp iar construită de 249,55 şi este dotata cu geam termopan, gresie, parchet.

De asemenea, banca vinde cinci terenuri în municipiu şi în judeţ.

Vezi aici oferta BCR

 Şi BRD are la vânzare trei apartamente, în Botoşani şi Dorohoi. Apartamentul cu două camere din Dorohoi este evaluat de 55.500 de lei, în timp ce un apartament tot cu două camere, dar în Botoşani costă 134.625 lei. O garsonieră în municipiul Botoşani este evaluată la 56.000 de lei.

Vezi aici oferta BRD



3 thoughts on “Zeci de apartamente, scoase la vânzare de bănci. Vezi la ce preţuri!

  1. de ce preturile de licitatie al bancilor este dublu sau chir mai mult la banci decat pretul pe piata sau al proprietarilor .va rog un raspuns corect.

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    REFERITOR LA APARTAMENTELE SCOASE FORTAT LA VANZARE NU SE VEDE NIMIC CONCRET CINE FURA DE FAPT ACESTE GARSONIERE SI APARTAMENTE? NU VEDE NIMENI HOTIA PE FATA?INSEAMNA CA SUNT IMPLICATI GUVERNANTII VOTATI DE CALICII ROMANIEI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *