Vezi care sunt aspiraţii la funcţii în învăţământ admişi în etapa online de Ministerul Educaţiei

cadre didacticeMinisterul Educaţiei şi Cercetării a publicat lista candidaţilor admişi online în vederea accederii în Corpul Naţional de Experţi în Management Educaţional, în cea de-a treia etapă. În această etapă au fost selectaţi 90 de profesori, unii dintre aceştia fiind înscrişi şi în etapele anterioare, nefiind admişi însă. Candidaţii admişi vor depune, luni, 13 august şi marţi, 14 august, portofoliile la Inspectoratul Şcolar.

Între 16 şi 17 august, inspectoratele şcolare transmit Ministerului Educaţiei lista candidaţilor declaraţi admişi după etapa de selecţie online, urmând ca între 20 şi 23 august să aibă loc evaluarea portofoliilor candidaţilor de către comisiile de evaluare. Validarea rezultatelor se va face pe 24 august.

Vezi profesorii admişi online în etapa a treia: http://cneme.edu.ro/rapadmis.php?jud=BOTO%C5%9EANI

2 thoughts on “Vezi care sunt aspiraţii la funcţii în învăţământ admişi în etapa online de Ministerul Educaţiei

  1. De ce nu se respecta metodologia?Sau e facuta doar de ochii lumii…Sint unii care au doar definitivatul si ei prezinta acte ca si cum ar avea gradul I…Daca aveti coloana vertebrala cei din ISJ verificati mai bine dosarele si mai ales cind faceti declaratii referitoare la directori si la gradele acestora…verificati pe Grigoras la Ripiceni si veti avea mari surprize

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *