Primarul Ovidiu Portariuc: Eu vin la ora 8 şi plec la ora 20,00 de aproximativ o lună de zile

ovidiu portariucPrimarul Ovidiu Portariuc susţine că lucrează mai mult de opt ore la Primărie. Declaraţia a fost făcută în urma unor critici făcute de persoane din tabăra adversă, precum că primarul Portariuc participă la conferinţa de presă organizată de PSD în timpul programului. El susţine că nu este normat cu ora şi că un primar lucrează 24 de ore din 24.

Primarul lucrează şi 16 ore pe zi, şi 18 ore. Lucrează şi în timpul liber. Nu are un program normal. El lucrează 24 din 24 de ore. Dacă la ora 2 noaptea intervine ceva şi trebuie să stau până la 8 dimineaţă, sunt acolo. Deci, eu nu vin la 8 şi plec la 4. Eu vin la ora 8 şi plec la ora 20,00 de aproximativ o lună de zile şi poate şi mai târiu de ora 20,00. Dar nu interesează pe nimeni asta. Activitatea primarului nu ţine de un program normat în cadrul unui birou„, a mai spus Portariuc.

3 thoughts on “Primarul Ovidiu Portariuc: Eu vin la ora 8 şi plec la ora 20,00 de aproximativ o lună de zile

  1. Si eu care credeam ca esti toata ziua la Iasi, la sotioara ta, care nici macar nu are buletin de Botosani!

  2. Si ti se pare mult ? /:). Domnul Flutur pleca tot la 8 de acasa dar se intorcea in jurul orei 00:00 si abia daca apuca sa isi vada baiatul si sotia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *