Fosta şefă a Inspectoratului Şcolar, Ada Macovei (PDL): Eu la PSD nu ma întorc niciodată

 Ada Macovei
Ada Macovei

După trecerea deputatului Cătălin Buhăianu de la PDL la PSD, existau zvonuri potrivit cărora şi fosta şefă a Inspectoratului Şcolar General, Ada Macovei, ar fi fost tentată să facă acest pas.

Ada Macovei a infirmat, însă, astfel de zvonuri şi spune că nu s-ar întoare în organizaţia judeţeană a PSD Botoşani pentru nimic în lume.

Eu am spus că la PSD nu ma întorc niciodată! Nici măcar pentru funcţia de inspector general, nici pentru altele”, a declarat Ada Macovei.

7 thoughts on “Fosta şefă a Inspectoratului Şcolar, Ada Macovei (PDL): Eu la PSD nu ma întorc niciodată

    1. cine vorbeste!!!!!!!!!!voi usl-istii sunteti niste muncinosu ,hoti si tradatori.sa va fie rusine.ganditi cu picioarele si sunteti manipulati de antena3.asa cum sunt lidetii vostrii asa sunteti si voi ,electoratul.nu este nici o diferenta.comunistilor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  1. Ar veni cu ambele maini,dar asteapta sa se aseze lucrurile…Cei ,,beti” de licoarea puterii nu mai au constiinta,principii,rusine,etc.
    Dar te-a invitat cineva,mai o face pe -a mofturoasa!

  2. sa mori tu,nici pentru cea de insp gen?/ai vazut cum a fost primit buhai in psd,si nu-ti mai trebuie saritura,exista sansa de inec!!!

  3. Hai, amanto, fara tine nu are niciun farmec! Ce se face Buhaianu singur? Poate ajungi la coada vacii! De generala ai fost buna numai ca sa furi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *