Curs de limbă și cultură niponă la Biblioteca Judeteana Mihai Eminescu

Biblioteca Mihai Eminescu Botosani
Biblioteca Mihai Eminescu Botosani

În perioada 1-31 august, Biblioteca Judeţeană “Mihai Eminescu” Botoşani vă invită să participaţi la o nouă serie de Cursuri de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Japoneză. Cursul este al 20-lea inclus în Biblio-Vacanţa, program desfăşurat de instituţia de cultură botoşăneană pe tot parcursul verii. 

Participanţii vor fi iniţiaţi în tainele acestei limbi de Ghidersa Roxana – Dumitriţa şi Ciuntu Alexandra, studente la Facultatetea de Litere Cluj, specializarea limbă japoneză.

Înscrierile pentru curs se fac se fac pînă la data de 30 iulie, la una din datele de contact ale instituţiei: telefon 0231.514696 , fax 0231.513344, e-mail: [email protected] , site www.bibliotecabotosani.ro sau personal,  la secretariatul instituţiei. Pentru informaţii suplimentare privind orarul şi locaţia în care se va desfăşura cursul, accesaţi site-ul instituţiei www.bibliotecabotosani.ro.

Biblioteca Botoşani a luat decizia de a relua acest curs, după succesul înregistrat la prima ediţie. În toamna anului trecut, câteva zeci de botoşăneni au acceptat provocarea de a studia această cultură mai puţin cunoscută la noi în ţară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *