Vicepresedintele PSD, Ovidiu Portariuc: PSD Botoșani nu a fost consultat în privința aderării domnului Buhăianu la noi…

Ovidiu Portariuc
Ovidiu Portariuc

Vicepreședintele PSD Botoșani, Ovidiu Portariuc a reacționat vizavi de aderarea deputatiului, Cătălin Buhăianu în rîndul social-democrațșilor, declarându-se nemulțumuit de pasul pe care acesta l-a făcut. 

Anunţul trecerii deputatului PDL, Cătălin Buhăianu, la PSD în plenul Camerei Deputaţilor nu a fost realizată ca urmare a unei consultări cu organizaţia PSD din Botoşani. Prin urmare acest lucru nu înseamnă automat că va fi primit să activeze în organizaţia PSD din Botoşani.

Cred că atunci când vrei să faci parte dintr-o echipă trebuie mai întâi să ai acordul membrilor săi. Echipa PSD din Botoşani nu a fost consultată şi prin urmare consider că dl. Buhăianu a făcut doar o declaraţie de interese care este încă departe de a se concretiza în realitate. Mai mult decât atât, conform statutului PSD, dl. Buhăianu trebuie să parcurgă o serie de etape pentru a putea fi primit în partid şi în niciun caz nu poate pretinde la candidatură în următorii ani.

Vreau să le transmit cetăţenilor şi colegilor din PSD Botoşani că noi nu am luptat împotriva PDL şi a guvernării Boc-Udrea-Băsescu pentru a le înşela speranţele într-o reală schimbare. Am format la nivel de Botoşani o echipă bine pregătită, cu tineri ambiţioşi şi oameni cu experienţă în administraţie care doresc să schimbe modul în care facem politică la nivel local. Nimic şi nimeni nu va schimba sensul pe care am pornit pentru a demonstra că politica poate să schimbe în bine viaţa cetăţenilor prin proiecte şi soluţii concrete.

4 thoughts on “Vicepresedintele PSD, Ovidiu Portariuc: PSD Botoșani nu a fost consultat în privința aderării domnului Buhăianu la noi…

  1. Domnule Portariuc, punem pariu ca-l veti primi si probabil pe o functie de conducere? Va reamintesc ca Victor Ponta a dat aprobarea, iar interesul lui a fost sa fie primit. Va amintiti ca atunci cand a vrut sa scape de Geoana prin excludere, a pierdut si presedintia senatului dar asta nu a contat? Este foarte democrat PSD-ul! Filialele judtene de partid sunt numai pentru a aduce voturi si a pacali cetatenii. In rest primeaza interesul personal si de grup. Cu ce a ajutat Botosaniul Dan Sova? Pana la alegerile parlamentare s-ar putea sa nu mai fie pe listele USL-ului nici un psd-ist din Botosani.

  2. Geaba te strofoci, dom’ primar!
    Buhaianul asta si-a aranjat intrarea in PSD peste capul vostru , fiindca sunteti dezbinati si slabi. Concentrati-va si ajungeti la o intelegere , altminteri va mananca PDL ul cu fulgi cu tot. Prostilor…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *