Fostul primar Verginel Gireadă: Există posibilitatea să merg la un mandat de deputat

Verginel GireadaFostul primar al comunei Mihai Eminescu ia în calcul o candidatură la parlamentare. Veginel Gireadă spune că este posibil să candideze pentru un mandat de deputat pe Colegiul Săveni. Acesta susţine că are opt ani de experienţă în administraţie şi că este „omul faptelor, nu a vorbelor”.

Există posibilitatea să merg la un mandat de deputat, dar nu am luat încă o decizie finală. Faptul că acum la Primăria Mihai Eminescu este cineva care o conduce tot cu o mână de fier ca şi mine, cred că un şut în fund este de obicei un pas înainte„, a spus Gireadă.

8 thoughts on “Fostul primar Verginel Gireadă: Există posibilitatea să merg la un mandat de deputat

  1. doamne fereste!tractoristul asta care are dosar penal are tupeu sa se gandeasca sa fie parlamentar?toti infractorii ne vor conduce tara?vor da legi dupa bunul lor plac?usl trebuie sa dispara din viata politica.astia vor sa ne puna pumnul in gura pe zi ce trece,fac ce vor si incalca orice lege.nu tin cont de verdictele judecatorilor.oameni buni ,treziti-va!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Omul faptelor…penale ! Pai mnah… Doar oamenii cu condamnari
    definitive pot accede in parlament. Omul are una… si mai urmeaza cateva… Daca se face deputat probabil va fi aparat o perioada. Nesimtirea, hotia, ipocrizia, obraznicia au ajuns sa fie considerate virtuti in tara asta.
    Dumnezeu nu bate cu parul…

    1. Wheii nea Luca… Ori esti ruda cu tractoristul ori esti extrem de naiv. Asta striga el la fiecare acuzatie… ca e facatura politica… Dar acuzatorii sa stii ca sunt oameni obisnuiti carora nesimtitul de Gireada le-a ras in nas… Faptele pentru care este acuzat chiar exista, sunt reale, acuzatorii sunt oameni obisnuiti, neutri din punct de vedere politic. Vinovati doar pentru intamplarea de a se fi nascut in comuna cu neamul de hoti al lui Gireada. A luat cu japca pamanturile amaratilor si acuma pozeaza in victima politica. Si asta nu se sinucide… ca intelectul nu-i permite.

  3. VAI CE RUSINE ! SA NE REPREZINTE ACEST OM CU UN CARACTER MARSAV ? OARE NUMAI HOTII TRE SA FIE LA PUTERE ? NUMAI MINCIUNI DEBITEAZA TOTI IN FRUNTE CU ,,PONTACUL ” LA 10 SPUNE CEVA , LA 12 O INTOARCE CA N-A ZIS , PE LA 14 SCHIMBA FOAIA . DOAR ESTE COPIATOR !
    USL PLIN DE PLAGIATI !

  4. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Acest individ, cu mare tupeu va ajunge unde vrea pentru ca are sprijin politic. Acum il mai are si pe nasul Zmau, acestia detinand o mare parte din pamanturile pe care s-a preumblat Marele Eminescu. Baietas, vezi ca ai probleme cu justitia, ai dosare penale, stai in banca ta ca ai furat destul. In deputatie vezi ca sunt baieti destepti, cu care nu cred ca poti intra in competitie. Locuitorii au ales Croitoreasa sefa care va face exact ce i se va spune, banii vor merge unde trebuie, deci ati ales – suportati.
    Totusi o intrebare trebuie pusa – cat veti mai trai in intuneric, chiar nu vreti sa iesiti la lumina??? Aceasta intrebare ar trebui pusa de cei tineri, pentru ca viitorul lor este incert si sumbru.
    P.S. Grija mare ca acesti politicieni de carton vor pune intr-o buna zi mana si pe paduri.

  5. Se pare ca prostul nui destul de „CUL”daca nu este si fudul.Abia astept sa-si depuna candidatura ca sa depun dosarul la instanta.Ghici cine exprimarule?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *