Primarul Sucevei l-a vizitat, marţi, pe primarul Ovidiu Portariuc

Ioan Lungu- Ovidiu PortariucPrimarul municipiului Suceava, Ioan Lungu, i-a făcut, marţi, o vizită primarului de Botoşani, Ovidiu Portariuc. Cei doi s-au întâlnit în Primăria Botoşani, unde au discutat în principal despre groapa de gunoi a Botoşaniului, care ar trebui să fie închisă de pe 16 iulie.

Am discutat despre groapa de gunoi, pentru că, dacă aceasta se închide, nici Botoşaniul, nici Suceava nu au unde să ducă gunoiul”, a spus Portariuc.

Şefii administraţiilor din Botoşani şi Suceava au în vedere întocmirea în comun a unui memoriu pe care să îl înainteze Ministeruloui Mediului. Ei vor cere, prin acest document, autorizarea temporară a depozitului de deşeuri de la Botoşani, până la finalizarea celui aflat în construcţie în localitatea Victoria.

One thought on “Primarul Sucevei l-a vizitat, marţi, pe primarul Ovidiu Portariuc

  1. Domnule primar in campania electorala a USL-ului atat dumneavoastra cat si domnul Turcanu ati spus ca nu suntem groapa de gunoi a judetului SUCEAVA. Cum ramane cu promisiunile electorale? Probabil ca noi vom ramane cu gunoiul iar cei din Suceava cu turistii. Oare ei nu au loc pentru groapa de gunoi? Ei sunt asa de bogati incat pot sa transporte gunoiul in Botosani iar noi nu putem in Suceava? Care este pretul unei tone de gunoi depozitate la Botosani, care sunt clauzele contractului si ce se fac cu banii ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *