Prefectul Constantinescu, prezent la Zilele Eminescu

prefectul Constantinescu la Zilele EminescuDupă jurizarea lucrărilor din Concursul Naţional de Poezie „Porni Luceafărul…”, momente poetice la Joldeşti şi pelerinaj la mănăstirea Voronoa, toate organizate joi, a venit  timpul  deschiderii ediţiei din iunie 2012 a Zilelor Eminescu.

Instituţia Prefectului a participat la eveniment prin prezenţa prefectului de Botoşani, Adrian Constantinescu şi a subprefectului Sebastian Tocariu. Cadrul oficial a fost pregătit de organizatori la Ipoteşti, în Amfiteatrul „Laurenţiu Ulici” al Bibliotecii Naţionale de Poezie.

 „Vă urez un sincer şi călduros bun venit, sau – mai bine zis – bine aţi revenit la Concursul Naţional de Poezie şi Interpretare Critică a Operei Eminesciene „Porni Luceafărul…”, aflat la cea de-a a XXXI-a ediţie . În numele Instituţiei Prefectului, felicit organizatorii şi laureaţii acestei ediţii, iar dumneavoastră, dragi invitaţi, vă doresc să vă bucuraţi cât mai mult de meleagurile eminesciene şi să vă reîntoarceţi cu drag oricând vi se face dor de poezie, dor de Eminescu şi de Botoşani.”, a declarat  prefectul Adrian Constantinescu în faţa celor câteva zeci de musafiri prezenţi la Memorialul Ipoteşti

One thought on “Prefectul Constantinescu, prezent la Zilele Eminescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *