USL vrea toate mandatele de parlamentar din judeţ, la alegerile din toamnă

sigla uslGheorghe Marcu, liderul PSD Botoşani, a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că obiectivul USL la alegerile parlamentare din toamnă este obţinerea tuturor mandatelor de parlamentar din judeţul Botoşani. El a menţionat că USL vrea cele şase mandate de deputat şi trei de senator. 

Ca şi obiectiv de performanţă ne propunem să obţinem toate mandatele de parlamentar, respectiv trei de senator şi şase de deputat„, a precizat Marcu.

Acesta a spus că urmează ca în cadrul partidului să se facă o analiză a rezultatelor obţinute în fiecare comună şi funcţie de rezultate vor fi luate nişte decizii.

Sunt localităţi unde ne aşteptam să luăm mai mult„, a adăugat Marcu.

2 thoughts on “USL vrea toate mandatele de parlamentar din judeţ, la alegerile din toamnă

  1. Bai papagalilor, nu va impaunati cu rezultatele alegerilor pentru ca lumea nu a votat USL pentru vedete de bodega ca voi ci a votat impotriva masurilor de austeritate pe care cu buna dreptate le-a aplicat PDL.Astazi pacaliciul ala de Ponta se mandrea cu aceste masuri luate de guvernele PDL in discutiile cu Banca Mondiala… se trezeste lumea pana la toamna, AMIN!

  2. Da,USL-ul va castiga toate mandatele de parlamentar la nivel de judetul Botosani,asta pentru ca botosanenii s-au saturat de portocalii,s-au saturat sa fie umiliti de aceste naparci PDL-iste care isi schimba culoarea de la o zi la alta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *