Comunicat Mişcarea pentru Botoşani: Comparaţi şi votaţi!

 Februarie 2008

Presa din Botoşani relatează că Florin Ţurcanu, pe atunci secretar al cancelariei prefectului şi totodată secretar general al PNL Botoşani, l-a bătut pe medicul veterinar Florin Bârlădeanu din comuna Suliţa. Doctorul a depus o plângere la Poliţie în care precizează că Ţurcanu a coborât din Touaregul Prefecturii.

Martie 2009

La trei luni după dobândirea mandatului de parlamentar Florin Ţurcanu se afişează în faţa a peste 1.500 de oameni în compania unui controversat om de afaceri care ulterior a fost condamnat la 6 ani de închisore de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi se află acum la închisoare

  Mihai Tabuleac

Martie 2008

Pe atunci parlamentar, Mihai Ţâbuleac adresează în plenul Senatului o interpelare ministrului PNL al Transporturilor Ludovic Orban prin care prezintă o radiografie a stării deplorabile a drumurilor din judeţ şi îi solicită să acorde şi judeţului Botoşani atenţie în modernizarea dumurilor.

Iunie 2012

Consiliul Judeţean raportează obţinerea a pste 20 de milioane euro prin proiecte europene pentru asfaltări de drumuri. DJ 291 B Lozna – Dersca – Mihăileni – 8,87 milioane euro şi DJ 294 Mihălăşeni – 4,09 milioane euro sunt finalizate, iar DJ 291 D Cristineşti – Suharău – Oroftiana – 9,17 milioane euro este în lucru. De asemenea, s-a modernizat drumul de la Vorona distrus de camioane, iar drumul de la Coşula este în precontractare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *