Primarul Cătălin Flutur s-a întâlnit cu locuitorii din cartierul Aleea Nucului

primarul cu cetatenii Aleea NuculuiPrimarul Cătălin Flutur, candidat pentru un nou mandat la Primăria Botoşani şi-a continuat periplul prin cartierele din municipiu. Luni seară,  edilul s-a întâlnit cu locuitorii din cartierul Aleea Nucului cărora le-a vorbit despre investiţiile derulate în ultimii opt ani în municipiu, dar şi despre oamenii pe care i-a propus pentru Consiliul Local din partea Mişcării pentru Botoşani.

Primarul Cătălin Flutur  a stat de vorbă cu oamenii, le-a răspuns întrebărilor adresate şi le-a vorbit despre priorităţile pe care le are pentru perioada imediat următoare.

primarul cu cetatenii Aleea NuculuiCa în fiecare cartier, şi aici copiii l-au luat cu asalt, dorind să se fotografieze cu el şi să-i ceară autografe.

„Mai sunt lucrări importante de finalizat pentru acest oraş, de aceea am hotărât să mai candidez pentru încă un mandat. Îmi doresc să fiţi alături de mine duminică, acordându-mi încă o dată votul mie şi echipei  de consilieri din partea Mişcării pentru Botoşani. Am nevoie de echipa mea de consilieri pentru  a putea să finalizez investiţiile începute şi să încep altele noi pentru că ne-am propus obiective mari în continuare”, a declarat Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoşani, candidat pentru un nou mandat  la Primăria Botoşani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *