A urcat la volan beat criţă cu un copil în maşină

masina politie rutieraUn bărbat de 69 de ani a rănit un copil de 11 ani, după ce a urcat beat criţă la volan. Mihai Luca, din comuna Păltiniş, conducea un autoturism pe un drum sătesc dn satul Ivancăuți. Ajungând în zona intersecției cu un alt drum sătesc, se angajează în efectuarea unui viraj spre stânga, iar pe fondul vitezei, a pierdut controlul volanului. Aautoturismul a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune frontală cu un podeţ de acces în curtea unei locuințe.

În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei fetiţe de 11 ani din comuna Păltiniș, pasageră pe bancheta din spate a autoturismului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat; bărbatul a fost condus la Spitalul Dorohoi, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Mihai Luca este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *