Comunicat Mişcarea pentru Botoşani: Candidaţii USL – lipsă de proiecte şi lipsă de bun simţ

sigla Miscarea pentru BotosaniPlanul candidatului USL pentru primarie este un talmes-balmes, o copie dupa proiectele cnadidatilor din alte localitati care nici macar nu sunt adaptate realitatilor din Botosani. Din lipsa de proiecte, candidatii USL au ales sa practice o campanie murdara, cu atacuri prin presa si intoxicarea opiniei publice prin aruncarea pe piata de sondaje contrafacute. Preocuparea lui Ovidiu Portariuc pentru problemele botosanenilor se vede si din prezenta sa la sedintele Consiliului Local: intrat pe usa din dos in forul legislativ al municipiului, candidatul USL a lipsit la majoritatea sedintelor

Desi clamau o campanie civilizata, comportamentul candidatilor USL la alegerile locale din acest an arata exact contrariul. De cand la Bucuresti s-a instalat noua putere socialista, tupeul este principala atitudine care caracterizeaza actiunile USL. De la amenintarile la adresa candidatilor Miscarii pentru Botosani si pana la impartirea de bauturi alcoolice prin cartiere, actiunile de campanie ale candidatilor USL arata exact masura bunului simt si al respectului pentru botosaneni.

Ultima gaselnita de campanie a socialistilor botosaneni a fost sa atace o actiune de 1 iunie a primarului Catalin Flutur prin care acesta a distribuit carti de colorat copiilor prescolari din municipiu. O actiune care arata respect si preocupare pentru cei mici i-a facut sa turbeze pe reprezentantii USL, deranjati probabil de bucuria copiilor din municipiu.

De altfel, intreaga campanie a celor de la USL s-a facut remarcata prin atacuri fara consistenta la adresa primarului Catalin Flutur, strategia lor de comunicare constand doar in atacuri furibunde care nu au fost dublate de proiecte reale pentru Botosaneni.

 Fara proiecte

 Chiar marele plan anuntat de candidatul USL la Primaria Botosani este unul copiat din pliantele candidatilor din alte judete, fara a fi adaptat la realitatile botosanene. „Am citit cu atentia planul prezentat de contracandidatul USL si m-a dezamagit profund. Nici un proiect concret si lucruri total irealizabile. E un talmes-balmes facut probabil pe genunchi de Neamtul venit zilele trecute din Constanta. Ma deranjeaza ca unii contracandidati inca cred ca pot prosti oamenii cu minciuni. Cele doua-trei pagini din marele plan anuntat de candidatul USL arata ca habar n-are care sunt atributiile unui primar”, a declarat primarul Catalin Flutur, liderul Miscarii pentru Botosani.

 Fara bun-simt

 De altfel, Ovidiu Portariuc nici n-ar avea de unde cunoaste care sunt atributiile primarului. Preocuparea sa pentru problemele botosanenilor s-a vazut din activitatea sa din Consiliul Local Botosani. Intrat pe usa din dos in Consiliul Local, prin demisia unui membru PSD care i-a permis astfel lui Portariuc sa devina vizibil, candidatul socialist n-a facut decat circ in sedintele municipalitatii. Asta atunci cand a catadicsit sa fie prin Botosani pentru ca prezenta la sedintele CL arata ca este mai preocupat sa se plimbe decat sa se preocupe de problemele Botosaniului: a lipsit la patru din ultimele cinci sedinte ale Consiliului Local.

 In schimb, preocuparea sa si a echipei de propaganda socialista a fost sa intoxice opinia publica fie cu mesaje otravite, fie cu sondaje contrafacute care arata disperarea care i-a cuprins atunci cand au vazut cifrele reale ale intentiei de vot a botosanenilor.

Sursa: Comunicat Mişcarea pentru Botoşani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *