A fost stabilită componenţa Cancelariei Prefectului

Adrian Constantinescu, prefect, si cabinetul sauPrefectul Adrian Constantinescu a decis componenta Cancelariei. Astfel, Viorica Afrasanei va fi noul sef al Cancelariei Prefectului, iar Irina Siminiceanu, fost ziarist, va fi consilierul noului prefect.

Viorica Afrasanei a luat locul lui Sorin Grindei si va renunta la pensie, aceasta optand pentru functia respectiva. Irina Siminiceanu i-a luat locul lui Radu Dorulet. Aceasta a lucrat in ultima perioada la Modern Calor. Consilierul Cristina Nicuta, de la secretariat, va ramane in continuare pe functie.

2 thoughts on “A fost stabilită componenţa Cancelariei Prefectului

  1. Ha … ha … ha … „Irina Siminiceanu, fost ziarist, va fi consilierul noului prefect” … super mai e si cu politica asta. Mana dreapta a pdl-istului pur-sange Ion Diaconu este consiliera noului prefect pus de psd-pnl . Si mai spuneti ca nu este cacealma tot teatrul dintre pdl-psd-pnl. Este timpul ca electoratul sa va penalizeze la vot. Prea o faceti pe fata.

  2. Pai acum cativa ani urlau ziarele botosanene ca Afrasinei a fost „colaborator ” stiti voi de care.. pe vremea raposatului . A pus-o PSD-ul la alegeri daca isi amintesc multi cetateni de acest mic amanunt!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *