Comunicat USL: Cerem demisia lui Ghiorghiţă şi scuze publice de la primarul Flutur

sigla uslDupă 8 ani de conducere în care probabil toate contractele semnate de echipa Flutur au devenit suspecte şi sunt înconjurate de suspiciuni majore … iată că mâna dreaptă a primarului Flutur, domnul Ghiorghiţă, se găseşte să ne dea lecţii de moralitate şi despre bunul simţ, se precizează într-un comunicat de presă al USL.

Inspirat probabil de propria activitate, domnul în cauză ne-a spus acum o săptămână – nici mai mult nici mai puţin – că „Românii parcă sunt învăţaţi numai să fure!”, făcând referire la elevii de licee şi în general la cetăţenii oraşului care trebuie monitorizaţi de aceea prin camere video.

Îi chemăm de urgenţă pe domnii Flutur şi Ghiroghiţă să îşi ceară scuze tuturor botoşănenilor pe care îi prezumă infractori, iar domnului Ghiorghiţă îi solictăm demisiade urgenţă şi retragerea din campania electorală pe care o dezonorează prin declaraţiile sale.

Pentru că e vorba de ciste, ceremcelor doi să şi răspundă public: de ce au desfiinţat Corpul de Control al primăriei?

Domnilor edili, dintre toţi oamenii din Botoşani care trebuie supravegheaţi … oare cumva cei mai drepţi şi cei mai bravi s-au strâns toţi … doar la dumneavoatră în ogradă?

Tocmai aceea care au făcut şi au desfăcut în ultimii ani contracte de milioane de euro, tocmai ei erau cei care NU mai trebuiau supravegheaţi?

Prioritatea zero la instalarea ca primar a lui Ovidiu Portariuc şi a ehipei USL va fi reînfiinţarea acestui Corp de control şi un audit sever al tuturor contractelor încheiate în aceşti ani! Toţi banii risipiţi de Flutur trebuie să se întoarcă în bugetul oraşului!”, se mai spune în comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *