Mihai Tincu: În sfârşit avem un guvern care lucrează

Mihai Tincu la PSDOmul de afaceri Mihai Tincu, care a fost inclus pe lista de consilieri locali ai USL pentru municipiul Botoşani, şi-a exprimat satisfacţia faţă de instalarea noului guvern, condus de Victor Ponta. El consideră că noul executiv de la Bucureşti a reuşit deja să repare o serie de neajunsuri ale guvernării precedente.

Avem în sfârşit un guvern şi aţi văzut că lucrează. Într-o săptămână a îndreptat nişte lucruri. A rezolvat cu salariile, cu pensiile, cu o serie întreagă de neconcordanţe vis-a-vis de sporurile funcţionarilor publici„, a spus Tincu.  

El subliniază că oportunitatea USL de a câştiga alegerile este foarte mare, pe motiv că nemulţumirea electoratului este la cote ridicate, dar şi pe motiv că pe listele USL la Consiliul Local sunt oameni valoroşi.

4 thoughts on “Mihai Tincu: În sfârşit avem un guvern care lucrează

  1. Ma mir ca unui afacerist ii convine cand din banii lui sunt platiti (ilegal) cei ce „joaca solitaire”.

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Domnule Tincu, vedem aceeași realitate!?Eu văd că actualul Guvern nu face decât să-și instaleze oamenii la ciolan,în timp ce promisiunile s-au evaporat subit.Ponta,Antonescu&Co își bat joc de oameni și de țară!!!

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Vom vedea cat de mult lucreaza actualul Guvern. Pana acum cam da inapoi cand e vorba sa-si indeplineasca promisiunile facute inainte de ajungerea la putere, deci nu prea merge treaba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *