Mihai Baltă revine în politică

Mihai Balta si Ovidiu Portariuc
Mihai Balta si Ovidiu Portariuc

După o pauză de mai mulţi ani, social-democratul Mihai Baltă şi-a făcut reapariţia în politică. Acesta va coordona campania electorală a PSD de la municipiu, in timp ce Viorel Iliuţă va coordona campania PNL la municipiu. Acesta a declarat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că nu are pretenţii la nicio funcţie politică şi că a luat decizia de a se implica în campania electorală pentru că este membru de partid.

Am luat decizia de a mă implica în campania electorală de la municipiu, în special în organizarea ei, iar în perspectivă de a colabora împreună cu echipa de la municipiu, pe care o consider dinamică şi eficientă în proiectarea unor perspective pentru municipiul Botoşani în plan economic. Mă implic în această campanie. Nu am veleităţi sau pretenţii pentru diverse funcţii de coordonare” a spus Baltă.

3 thoughts on “Mihai Baltă revine în politică

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    A venit si el inapoi sa mai fure putin, ca nu i-a ajuns in prima tura, iar alaturi de Portariuc are toate sansele sa-si indeplineasca misiunea.

  2. Excelenta miscarea!Balta e un profesionsit si un om corect!USL are o echipa beton la Botosani!Portariuc se apropie de victorie!PDL si Flutur sunt deja istorie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *