Când va fi condus pe ultimul drum medicul Dan Vasiliu. „A fost prietenul nostru, nu doar cel care ne consulta și trata”

Medicul Dan Vasiliu s-a stins din viață în mâinile doctorilor de la un spital din Iași, acolo unde a fost dus cu elicopterul SMURD zilele trecute. Doctorul Dan Vasiliu, de la Spitalul municipal Dorohoi, avea doar 56 de ani.

Medicul cardiolog a fost găsit de soţia sa căzut în casă, miercuri după-amiază. Acesta avea traumatism cranian sever și era inconștient. În ciuda tuturor eforturilor făcute de cadrele medicale din Botoșani și Iași, organismul său a cedat.

Trupul neînsuflețit a fost depus la capela cimitirului Eternitatea din Iași, iar luni va fi condus pe ultimul drum.

A fost prietenul nostru nu doar cel care ne consulta și trata. Rugăciunile noastre au fost probabil prea firave și Dumnezeu a hotărât altfel. Transmitem sincere condoleante doamnei doctor Simona, și ea medic specialist în neurologie tot la Spitalul Municipal din Dorohoi, familiei îndoliate și tuturor colegilor și prietenilor care l-au cunoscut și apreciat. Îl vom purta în rugăciunile noastre Veșnica lui pomenire din neam în neam. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Adio Doctore. Ne- ai pus în dificultate acum când cu trecerea timpului aveam și mai mare nevoie de tine”, a mărturisit preotul Teodor Ciurariu.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *