S-a vândut cabana din Botoşani unde Ceauşescu venea să vâneze fazani. Vezi cine este cumpărătorul!

Cabana din judeţul Botoşani unde preşedintele comunist Nicolae Ceauşescu venea să vâneze fazani a fost vândută. Cumpărătorul imobilului este cunoscutul expert cadastral Iulian Gologan, un tânăr de 37 de ani.

Aceasta a semnat, anul trecut, un contract cu Regia Naţională a Pădurilor Romsilva RA, prin Direcţia Silvică Botoşani, pentru cumpărarea casei de vânătoare din pădurea de la Cordăreni.

Botoşăneanul a participat la o licitaţie organizată de Romsilva, pe care şi-a adjudecat-o. Imobilul situat în extravilanul comunei Cordăreni are parter cu mansardă, cu o suprafaţă construită la sol de 130 mp suprafaţă desfăşurată de 244,5 mp. Cabana de vânătoare a fost construită în 1966.

Iulian Gologan a concesionat pe un termen de 50 de ani terenul de peste 1.000 mp aferent clădirii.

Expertul cadastral anunţă că va investi în acest an în reabilitarea clădirii, având intenţia de a o transforma într-o pensiune turistică.

FOTO Locul secret din județul Botoșani, în care Ceaușescu obișnuia să meargă. Cum a ajuns să arate acum

 

2 thoughts on “S-a vândut cabana din Botoşani unde Ceauşescu venea să vâneze fazani. Vezi cine este cumpărătorul!

  1. Ceausescu nu a ramas niciodata la Botosani, a fost doar in vizite. Faptul ca acea cabana era de „protocol”, cum se mai spunea pe vremuri, nu inseamna ca Ceausescu a stat in ea.

  2. Scoala profesionala de presa mai da si rebuturi…. greu cu slugarnicia la partide … verticali ? sunt presuri politicienilor… rusine !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *