Sărbătoriți cu responsabilitate! Peste 400 de polițiști botoșăneni vor fi cu ochii pe cei care încalcă legea, de sărbători

Începând de vineri, 23 decembrie și până luni, la nivelul județului, vor acționa peste 400 de polițiști, împreună cu reprezentanți ai celorlalte instituții ale Ministerului Afecerilor Interne. Aceștia își vor concentra eforturile pe acțiunile de prevenire a oricăror fapte antisociale, fiind în același timp pregătiți să intervină în sprijinul cetățenilor, în caz de nevoie.

„Facem apel către cetățeni să respecte regulile de conviețuire socială, drepturile și libertățile celorlalți și nu în ultimul rând, forțele de ordine și autoritatea pe care o reprezintă. În caz contrar, nu vom ezita să luăm, cele mai drastice măsuri prevăzute de lege, față de persoanele care o încalcă. Toate activitățile desfășurate de polițiști au scopul de a proteja cetățenii împotriva fenomenului infracțional de orice natură. (economic, silvic, contra patrimoniului, contra persoanei etc.)”, este mesajul polițiștilor.

FOTO Accident în Botoşani. Doi bărbaţi răniţi după răsturnarea unui microbuz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *