Doi soți din Botoșani au văzut moartea cu ochii. Au fost lăsați să locuiască într-o casă, dar la două zile au crezut că nu mai ies vii din ea

Doi soți din Botoșani au văzut moartea cu ochii. Constantin și Florica au fost lăsați să locuiască într-o casă din municipiul Suceava, dar au crezut că nu mai ies vii din ea. Nenorocirea s-a produs pe 8 decembrie, când locuința în care aceștia se aflau a fost cuprinsă de flăcări puternice.

Constantin și Florica, ambii din comuna botoșăneană Coțușca, au fost primiți să locuiască în casa unui bărbat din Suceava pe 6 decembrie.  Joi, la orele după amiezei, femeia a pregătit de mâncare în bucătăria locuinței, în timp ce soțul acesteia trebuia să aprindă focul în soba din dormitor.  Acesta a manevrat greșit sursa de aprindere a focului din sobă, mai exact a lăsat nesupravegheată o sursă de foc pe o canapea din încăperea în care se afla soba, apoi a închis ușa dormitorului și s-a deplasat în bucătărie.

După aproximativ 15 minute, cei doi soți au simțit miros de fum, motiv pentru care au verificat dormitorul, constatând că în acea încăpere a izbucnit un incendiu. La fața locului au fost chemați pompierii, care au stins incendiul.  Focarul incendiului a fost constituit de o canapea din material textic, ce se afla în proximitatea sobei din dormitor și care a fost extrasă de pompieri din imobil.

Incendiul s-a manifestat doar în dormitor și a afectat în mod direct o canapea și tavanul din lemn, însă întreaga locuință a fost afectată de fum. Polițiștii fac cercetări pentru distrugere din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *