Flutur de la Suceava: Au fost probleme și am mers chiar și în județul Botoșani, unde săptămâna trecută oamenii erau supărați

Președintele Consiliului Județean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, în cadrul unei întâlniri cu șeful CNAIR, unde s-a discutat despre A7, dar și drumul expres Suceava- Botoșani, că sunt oameni care nu înțeleg demersurile care se fac în infrastructură și a făcut un apel către toți primarii să fie deschiși cu oamenii și să le explice exact ce se întâmplă pentru a nu mai exista nemulțumiri.

Șeful administrației sucevene a spus că a fost chiar în județul Botoșani pentru a discuta cu oameni nemulțumiți, săptămâna trecută.

Au fost probleme unde unii oameni s-au supărat că au veni cei care forează. Rugămintea mea pentru primari este să vorbiți cu oamenii. Au fost probleme și am mers chiar și în județul Botoșani, la Tudora, unde săptămâna trecută oamenii erau supărați și am intervenit noi la Botoșani să meargă acolo să deblocheze situația”, a spus Flutur.

One thought on “Flutur de la Suceava: Au fost probleme și am mers chiar și în județul Botoșani, unde săptămâna trecută oamenii erau supărați

  1. Numai denuntul SC Autotehnorom fata de servantul domnului Flutur a aratat o infima parte din tesatura de interese, spagi, tocare de fonduri publice de la lucrarile de drumuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *