Șeful CNAIR dă asigurări că drumul expres Botoșani – Suceava se va realiza

Directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Cristian Pistol, a dat asigurări că drumul expres Botoșani- Suceava se va realiza. Declarațiile acestuia au fost făcute la Consiliul Județean Suceava.

Șeful CNAIR a mers la Suceava cu o echipă de specialiști din cadrul acestei instituții pentru a discuta despre autostrada A7, Drumul Nordului, autostrada A8, dar și despre drumul expres Suceava – Botoșani, de 26 kilometri

„Proiectele pe care le avem sunt în diferite faze de implementare. Vorbim de studii fezabilitate și de contracte semnate, dar și de documentații care sunt în execuție în momentul acesta”, a spus Pistol.

Potrivit acestuia, „premizele dezvoltării în ceea ce privește infrastructurile rutiere, în perioada următoare, eu zic că sunt… perspectiva aceasta este una foarte bună”.

One thought on “Șeful CNAIR dă asigurări că drumul expres Botoșani – Suceava se va realiza

  1. Nu stim aca este o institutie a statului mai corupta decat CNAIR. Cand vin la putere partidele la se bat pentru conducerea MT si CNAIR. Fonduri imense cheltuite de la o tara saraca. Rezultate slabe, nici o autostrada nu este gata. Unde se fura mult , lucrarile nu sunt durabile.Vechi metehne de care nimeni nu se atinge: bitum de calitate inferioara, straturi mai subtiri ca in proiecte, pietris de rau in loc de piatra concasata de cariera de munte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *