Concert caritabil în a doua zi de Paște pentru o familie din județul Botoșani, care are nevoie de ajutor

Un concert caritabil va avea loc în a doua zi de Paște, în comuna Santa Mare, pentru o familie care are nevoie de ajutor. Un tată își crește singur cei trei copii într-o casă ce stă să cadă peste ei, după ce soția sa a murit în urma unei boli crunte. În plus, fiii săi au de asemenea afecțiuni medicale, iar tatăl face tot posibilul să îi îngrijească cum se cuvine.

Familia Irimia a impresionat mai mulți botoșăneni care vor să o ajute. Scopul concertului este acela de a strânge bani pentru ca cei trei copilași și tatăl lor să aibă o casă nouă. Copiii vor fi așteptați la concert cu vată de zahăr, baloane și dulciuri, iar ceilalți participanți vor primi sarmale și mici gratis. Organizatorii speră ca toți cei prezenți să doneze oricât de puțin pentru familia respectivă.

Pe scenă vor urca:  Liliana Savin, Carmen Cornaci, Roxana Cozma, Marian Moroșanu, Vasilica Penciuc, Mariana Ichim Hodan, Ionuț Pavel, Tania Romaniuc, Anastasia Cazacu, Bedreagă Marius și Grupul Vocal „Gheorghe Mitoceanu”, Fanfara de la „Buninți” și grupul de dans G-Power, iar prezentator va fi Andreea Ursu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *