FOTO Revoltător! Cum arată în interior locuințele sociale din Centrul Istoric. Primar: După indolența afișată de cei vinovați, am devenit și mai determinat să mut chiriașii actuali ai Centrului Vechi, fără discriminare

Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a inspectat, luni, mai multe zone din Centrul Istoric din municipiul Botoșani, descoperind mai multe nereguli din cauza chiriașilor problematici. Acțiunea a fost ca urmare a numeroaselor cereri ale foștilor chiriași de a se reîntoarce în două dintre imobile de unde au fost evacuați din cauza mai multor probleme și datorii.

„Din cele constatate astăzi, după indolența afișată de cei vinovați, am devenit și mai determinat să mut chiriașii actuali ai Centrului Vechi, fără discriminare! Este inacceptabil ca un botoșănean, indiferent de etnie, gen, etc., să aducă locuințele repartizate ca sprijin social la o stare atât de degradată! Cele două imobile au fost eliberate în regim de urgență iar după reabilitarea acestora nu vor mai fi date spre repartiție. Am cerut deja colegilor din primărie să verifice starea fiecărui imobil, contractele, datoriile, locatarii (în special forma de legalitate sub care ocupă acea locuință, atât în documente cât și în teren) întrucât aceste aspecte nu mai pot fi ignorate”, a precizat edilul.

Cosmin Andrei susține că rămâne ferm în decizia sa ca toți chiriașii din Centrul Istoric să fie mutați în alte locuințe pe care le vor primi ca alternativă.

„Dacă vor alege să nu dea curs ofertei noastre, vor fi nevoiți să găsească alte locuințe dar nu se vor întoarce în Centrul Istoric!”, a spus primarul.

4 thoughts on “FOTO Revoltător! Cum arată în interior locuințele sociale din Centrul Istoric. Primar: După indolența afișată de cei vinovați, am devenit și mai determinat să mut chiriașii actuali ai Centrului Vechi, fără discriminare

  1. Aia care fac cra cra numai sa strice sa fure atâta știu. Ei sug la viață, nu aduc nici un beneficiu. Gunoaiele societăți

  2. Cred ca toată lumea este revoltata de ceea ce se întâmplă și ii dau dreptate domnului primar, dar de ce sa ii mutați în locuințe sociale noi, când vedem clar ceea ce fac ei și modul lor de comportament. Mai mult de atât doriți sa ii mutați în cartierul ANL Cișmea, unde sunt foarte multe familii tinere și cu copii. Știți care va fi viitorul acelui cartier, în care se ridica chiar și o creșă acum? Cine va mai putea conviețui în acel cartier împreună cu aceste „persoane”?
    Sper sa găsiți o soluție din care sa nu fim nevoiți sa asistam la un război între etnii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *