Un botoșănean i-a făcut o glumă soției și a ajuns să fie condamnat de instanță. Cum a fost posibil

Un botoșănean i-a făcut o glumă soției, dar din cauza asta a ajuns să fie condamnat la închisoare. Totul s-a petrecut în toamna anului 2019, când bărbatul de 39 de ani, din localitatea Călărași, a mers la o băută la un bar, alături de un amic, iar apoi a luat mașina prietenului său și a condus-o prin localitate.

La un moment dat însă, prietenul acestuia i-a cerut să oprească și a urcat el la volan. Au ajuns până la Buruienești, în județul Iași. Prietenul acestuia a coborât și l-a încuiat pe botoșăneanul de 39 de ani în mașină.

Și-a păcălit soția că e sechestrat într-o mașină

Îngrijorată că soțul său nu mai vine acasă, soția acestuia l-a sunat, iar bărbatul i-a spus că nu știe exact în ce localitate se află, dar e sechestrat în mașină. Speriată, femeia a sunat la 112, iar polițiștii au plecat în căutarea bărbatului. Între timp, prietenul bărbatului s-a întors, iar botoșăneanul a plecat acasă pe jos. Pe drum a dat nas în nas cu polițiștii, care l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1.00 mg/1 alcool pur în aerul expirat.

La audieri, botoșăneanul a recunoscut că a condus mașina prietenului său în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. Într-un final a ajuns să fie condamnat la zece luni de închisoare cu suspendare pentru gestul său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *