FOTO Șofer din Botoșani implicat într-un carambol cu cinci mașini. O femeie a fost rănită

Un șofer din Botoșani a fost rănit într-un carambol cu cinci mașini, care a avut loc vineri, pe DN 17, în afara localității sucevene Gura Humorului. Iulian R., de 25 de ani, din Copălău, conducea regulamentar când o mașină a intrat în el.

Accidentul s-a produs din cauza unui șofer de 27 de ani, Vasile M,, din Fălticeni, care în timp ce conducea autoturismul Fiat pe DN 17, în afara localităţii Gura Humorului, având direcţia de deplasare Frasin către Suceava, din cauza nepăstrării unei distanţe suficiente în mers faţă de autovehiculul din faţa sa, a intrat în coliziune faţă-spate cu autoturismul Toyota, condus regulamentar de către Nicolae S., de 30 ani, din  Tg. Frumos, județul Iași, acesta fiind proiectat către înainte în autoturismul VW Golf condus regulamentar de către Gheorghe U., de 65 ani, din Suceava.

Ulterior, acest autoturism a fost proiectat către înainte în autoturismul Dacia Logan, condus regulamentar de către  Iulian Mircea S., de 53 ani, din Iași, care, la rândul său, a fost proiectat în autoturismul Ford Transit condus de către botoșăneanul de 25 de ani, care circula în fața acestora și pe aceeași direcție de mers.

În urma impactului dintre autoutilitara Fiat și autoutilitara Toyota, autoutilitara Fiat a fost proiectată pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontală cu autoturismul VW Tiguan, condus regulamentar din direcția Suceava către Frasin, de către Mihaela B., de 53 de ani, din Frasin. Femeia a fost rănită și transportată la spital.

Niciunul dintre șoferi nu era sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii fac cercetări pentru „vătămare corporală din culpă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *