Percheziții la Botoșani într-un dosar de proxenetism. Mai multe persoane duse la audieri

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui au efectuat, joi, cinci percheziţii domiciliare într-un dosar de proxenetism, una dintre percheziții derulându-se la Botoșani, a anunțat Poliția din Vaslui.

Potrivit sursei citate, poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Negrești din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui sprijiniți de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Vaslui, luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Vaslui și polițiști din cadrul Inspectoratelor de Poliție Județene Iași, Suceava și Botoșani au efectuat 5 percheziţii domiciliare, dintre care trei pe raza judeţului Iaşi, una în judeţul Suceava și una în județul Botoșani în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism.

Cu ocazia acțiunii a fost realizat și un flagrant în municipiul Iași pentru completarea probatoriului în dosarul penal. În cauză sunt puse în executare mai multe mandate de aducere, până în prezent fiind aduse la audieri 3 persoane.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

 

O localitate din Botoșani nu are energie electrică nici vineri dimineață, din cauza furtunii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *