Medic din Botoșani: Eu opinez pentru vaccinarea obligatorie. Dacă nu era vaccinarea obligatorie, acum eram plini de tuberculoză, de difterie

Medicul botoșănean Iulian Preda, coordonatorul campaniei de vaccinare din județul Botoșani, susține imunizarea obligatorie anti- COVID-19. Acesta a făcut declarația, marți, în cadrul unei conferințe la care a participat alături de șefa Direcției de Sănătate Publică (DSP) Botoșani, Monica Adăscăliței.

Doctorul susține că s-a vaccinat cu Pfizer. Și el a fost infectat cu COVID-19 înainte de a se imuniza și chiar a avut o formă gravă a bolii.

„Eu opinez încă pentru vaccinarea obligatorie. Dacă nu era vaccinarea obligatorie, acum eram plini de tuberculoză, de difterie, de variolă, de toate celelalte și nici nu mai cred că în marea asta de boli pline de daune sociale COVID-ul era o chestie mărunțică. Cei care au fost înaintea noastră au dovedit și științific de a lungul a zeci și peste o sută de ani că dacă nu se făceau vaccinuri nici războaie nu cred că mai erau”, a declarat medicul.

Rata de vaccinare la nivelul județului Botoșani se apropie de 15%. Județul nostru se află printre ultimele din țară la imunizare, alături de Suceava, Neamț, Bacău și Giurgiu.

Medic de la Spitalul Județean, despre vaccinul anti COVID: Poate să fie și cu benzină, că tot îl fac. Era să mor de acest virus

3 thoughts on “Medic din Botoșani: Eu opinez pentru vaccinarea obligatorie. Dacă nu era vaccinarea obligatorie, acum eram plini de tuberculoză, de difterie

  1. As zice ca Opinia d-lui nu este relevanta.
    Atât timp cat este platit la numărul de ,, vaxxinati” pe hectar (plus alte avantaje, probabil ).
    Deci mai bine sa nu își mai dea cu părerea.

  2. Deci mai bine sa nu își mai dea cu părerea.
    Doctorii ar trebui să respecte un jurământ.
    Nu sa faca reclamă la medicamente care sunt dăunătoare pentru pacienți.

  3. Cât timp vaccinul este în faza EXPERIMENTALĂ, lăsăm OBLIGATIVITATEA deoparte. Sigur, există o presiune asupra sistemului medical, asupra personalului, însă EXPERIMENTELE nu pot fi obligatorii, fiecare și le asumă (dacă dorește). Ca idee, acuzele lui Vaxxulescu sunt nefondate după părerea mea, însă fiecare rătăcește pe unde poate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *