VIDEO Pentru ea, nu există nu se poate! Tânăra din Botoșani care și-a făcut… croitorie de flori. „Eu am simțit de mică că sunt altfel”

O tânără din Botoșani, stabilită în Iași, și-a făcut… croitorie de flori. Marina Curcudel își trăiește întreaga viață în preajma florilor. Darlington – Croitoria de flori este o poveste despre familie, ce s-a născut în 2015, de Crăciun.

„Ne-am dorit (n.r. ea și soțul său) să pregătim un brad deosebit și am căutat în zadar un specialist care să ne ajute să ne împlinim visul. Cum suntem un cuplu îndrăzneţ, cu viziune de antreprenori, am conștientizat nevoia de a impune noi standarde în domeniul floristic, așa că ne-am apucat de treabă. Am urmat cursuri de design floral, am popularizat idei neconvenţionale, ne-am împrietenit cu furnizori de încredere, am lucrat cu specii deosebite de plante și ne-am dat silinţa să contribuim cât mai mult la înfrumuseţarea şi dezvoltarea oraşului nostru. În prezent, coordonez o echipă de designeri, gata de a „croi” ţinuta florală potrivită pentru diverse evenimente tematice”, spune Marina.

Florist din pasiune, Marina spune că încă din copilărie a fost îndrăgostită de frumos, de flori, de design.

Eu am simțit de mică că sunt altfel. Eu nu mă bucuram să primesc jucării sau dulciuri, cum făceau alți copii, mă bucuram când primeam viniluri cu povești și abia așteptam să intru în acea lume de basm. Eu provin dintr-o familie cu o situație financiară medie și era o bucurie pentru că de mică am conștientizat problemele cu care se confruntau ai mei. Eu mai am doi frați gemeni și am fost conștientă că nu le-a fost ușor”, a povestit Marina.

Tânăra botoșăneancă a fost invitata Andreei Marin în cadrul emisiunii Nu există nu se poate. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *