Rareș, copilul de trei ani din Botoșani, care avea nevoie de sânge, va fi operat. Centrul de Transfuzii Botoșani are nevoie urgent de o geantă pentru transportul pungilor de sânge

Un copil de trei ani din Botoșani primește o nouă șansă la o viață normală. Rareș Carvinschi a primit ajutor din partea donatorilor, care au dăruit din sângele lor pentru a-i salva viața. Sângele necesar a fost trimis de la Centrul Btooșani la Târgu Mureș pentru ca băiețelul să fie operat pe cord.

Întrucât Centrul De Transfuzie Botoșani nu deține o geantă transport pungi sânge dotată cu sistem de monitorizare și etalonare, Andrei Iacov a împrumutat de la Centrul Judetean de Transfuzie Sanguina Suceava geanta donată de Fundația noastră în noiembrie, pentru transportul în deplină siguranță și în condiții adecvate a sângelui donat pentru Rareș. Cu acest prilej dorim să ne luăm angajamentul ca până de Crăciun să dotăm și Centrul de Transfuzie Botoșani, reprezentat de doamna director Paraschiva Temneanu, cu o astfel de geantă. Existența acesteia este vitală, poate fi de un real ajutor în situații critice când viața celui drag depinde de o pungă de sânge aflată la o distanță prea mare pentru a fi transportată fără condiții speciale”, susțin reprezentanții Fundației umanitare Nord 2001.

Aceștia se bazează în continuare pe ajutorul oamenilor de bine, pe ajutorul reprezentanților firmelor din Botoșani care printr-un efort comun pot contribui la dotarea Centrului cu un astfel de echipament.

Pentru toți cei care doresc să contribuie pot lua legătura telefonic cu noi, sau pot dona în conturile noastre cu mențiunea “geantă transport sânge Botoșani”. Menționăm că toți banii donați către Fundația noastră ajung la proiectele către care au fost direcționați integral, nu avem cheltuieli legate de salarii, chirii sau consumabile, toate persoanele implicate în activitatea noastră sunt voluntari care contribuie din suflet”, mai susțin reprezentanții fundației.

Sumele pot fi direcționate în contul Fundației Umanitare Nord 2001, deschis la Unicredit Bank Suceava:

RO13 BACX 0000 0032 4475 3000, în Lei

Sau

RO83 BACX 0000 0032 4475 3001, în Euro, Cod SWIFT/BIC : BACXROBU

și pe site-ul Fundației www.funord2001.ro, direct cu cardul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *