FOTO & VIDEO Dramă într-o familie din Botoșani! Un tată și copiii săi nu au nici ce pune pe masă. Omul este imobilizat la pat, iar soția i-a murit

Un bărbat de 46 de ani, din comuna Havârna, tată a patru copii trăiește o adevărată dramă. Este capul familiei și el ar trebui să aibă grijă de toți membrii, starea de sănătate precară îl împiedică să facă acest lucru, ceea ce îi amplifică suferința. 

Polițista Simona Elena a demarat o campanie de ajutorare a bărbatului și a copiilor săi. 

„Am revenit- deoarece m-a impresionat până la lacrimi, si am decis să încerc să-l ajut mai mult pe domnul RAILEANU IOAN in varsta de 46 ani, greu încercat de greutățile vietii care suferă de cancer prostata cu metastaze fiind imobilizat la pat.  Ioan-supraviețuiește datorita alocației copilulului Cosmin in varsta de 11 ani si a nepoților de la fete care au grija de el”, povestește Simona.

Acum 2 luni soția lui, Toma Simona, a murit de cancer la cap. Ioan are 4 copii: Cosmin, de 11 ani, care poartă mărimea 36 papuci; Georgiana-14 ani si poartă mărimea 39 papuci; Petronela 21 ani; Florentina 22 ani si poartă 39 papuci.

Greul familiei îl duce Florentina care sta împreună cu concubinul si cei trei copilași, plus cele 2 surori si fratiorul intr-o casuta modesta din 2 camere alaturi de cea in care locuieste domnul Ioan. Un total de 8 persoane traiesc din alocatiile a 4 copii si ce mai muncesc cu ziua prin sat.

Din septembrie 2019, cu ajutorul asistentului comunitar si al Primăriei din Havarna, domnul Ioan a iesit din Spitalul secția Urologie si a fost primit sa locuiască cu Andrianu Gheorghe in varsta si el de 65 ani, în această căsuță care aproape se dărâma neavând unde sa locuiască.

„Domnul Ioan Raileanu nu cere nimic altceva, decât pampers marimea M, paturi pampers, șervețele umede, calmante durere (algocalmin), alimente, orice de mâncare si ar avea nevoie de pijamale mărimea M, pantaloni trening, tricouri si lenjerie pat. Rugămintea mea este ca dumneavoastră să distribuiți, în speranța că va dori cineva să-i dea o mână de ajutor. Le-ar prinde bine si niște var, mp si coli tabla sa reparam căsuță. Vă rog să mă ajutaţi să aduc un pic de alinare aceste persoane, dar şi fetelor lui care il îngrijesc.Voi incerca sa vorbesc cu autoritățile locale sa vad ce pot face pentru domnul Ioan. Dacă și dumneavoastră doriți să dați o mână de ajutor, cu cât de puțin dati-mi de stire. Domnul locuieste in Havarna, a treia casa după moară partea dreapta. Pentru mai multe detalii puteți suna la: 0762225673Simona Elena.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *