Mesaje sfâșietoare după moartea lui Iulian, botoșăneanul de 19 ani mort în urma unui accident cumplit. „Simt că mor, de ce tu?”

Iulian, tânărul de 19 ani, care a murit în urmă cu câteva zile după un accident cumplit în față la Modern Calor, este plâns pe rețelele de socializare de iubita sa și de toți cei care l-au cunoscut.

Îl știau ca fiind un tânăr vesel, mereu optimist, care avea toată viața înainte și își făcuse multe planuri. 

Rudele au făcut un altar de lumânări în locul în care acesta a avut accidentul, iar rețelele de socializare sunt pline de mesaje de regret.

Iată câteva dintre ele:

Dumnezeu să te odihnească în pace prieten drag, ai ales să pleci dintre noi făcând ceea ce îți plăcea cel mai mult, să ai grijă de toți cei care te au iubit de acolo de sus!”

Off, iubirea mea, îmi este tare greu fără tine… Simt ca mor ?de ce tu? Spune, răspunde, tu ești un luptător, tu nu erai un laș! Off, off”

„Era un om minunat, care nu s a dat batut niciodată! Dumnezeu să-l ierte”

Iulian Grosu a murit în spital la Iași, după o săptămână în care a stat în comă.

Iulian, care avea doar 19 ani, a luat, vinerea trecută, motocicleta și a ieșit la plimbare cu un prieten de-al său. Pe strada Pacea, chiar în față la  societatea Modern Calor SA, cei doi au lovit violent o mașină care tocmai virase strânga pentru a intra pe o stradă laterală.

Atât Iulian, cât și prietenul său, Răzvan, au fost grav răniți, fiind preluați de ambulanțe și transportați la spital. În scurt timp, Iulian a fost transferat cu ambulanța la Iași. Se afla deja în comă, iar medicii ieșeni nu au mai reușit să îl salveze.

S-a stins din viață la 19 ani. Tânărul implicat în accidentul de motocicletă de pe Pacea a murit în spital

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *