S-a stins din viață la 19 ani. Tânărul implicat în accidentul de motocicletă de pe Pacea a murit în spital

Tânărul implicat în accidentul de motocicletă produs vinerea trecută pe strada Pacea din municipiul Botoșani a murit, joi, în spital. Iulian Grosu a murit în spital la Iași, după o săptămână în care a stat în comă.

Iulian, care avea doar 19 ani, a luat, vinerea trecută, motocicleta și a ieșit la plimbare cu un prieten de-al său. Pe strada Pacea, chiar în față la  societatea Modern Calor SA, cei doi au lovit violent o mașină care tocmai virase strânga pentru a intra pe o stradă laterală.

Atât Iulian, cât și prietenul său, Răzvan, au fost grav răniți, fiind preluați de ambulanțe și transportați la spital. În scurt timp, Iulian a fost transferat cu ambulanța la Iași. Se afla deja în comă, iar medicii ieșeni nu au mai reușit să îl salveze.

FOTO & VIDEO Accident șocant la Botoșani! Doi motocicliști răniți grav

2 thoughts on “S-a stins din viață la 19 ani. Tânărul implicat în accidentul de motocicletă de pe Pacea a murit în spital

  1. Cei din trafic spun ca motociclistul depasea cu viteza dar,cu semnalizarea pusa dar cel cu masina a virat brusc fara sa semnalizeze si fara sa se asigure dupa care a fugit de la locul faptei pe acel drum unde a intrat masina, Ulterior a aparut femeia adusa de catre cineva cu masina in apropiere afirmand ca ea a condus. Moartea de om se descopere intotdeauna oameni buni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *