Un nou pas spre modernizarea drumului Botoșani- Târgu Frumos. Au fost depuse trei oferte din partea firmelor de construcție

harta drum botosani tg frumosModernizarea drumului Botoșani- Târgu Frumos a parcurs, luni, o nouă etapă. Termenul final de depunere a ofertelor din partea constructorilor a expirat la ora 15.00, iar la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere au fost depuse trei oferte. Este vorba de trei asocieri de firme:

  • Danlin XXL (Secuieni – Neamţ) – Hydrostroy (Bulgaria) – Vodstroy 98 (Bulgaria) – TPF Inginerie (Bucureşti) – Simpa Consult (Iaşi) – Route Construct (Ilfov).
  • Aqua Park (Slobozia – Neamţ) – Mavgo Holding (Taşca – Neamţ), Vakoslav (Slovacia) şi Trameco (Bihor)
  • Autotehnorom (Suceava) – EKY Route (Târgu Frumos – Iaşi) – OPR Asfalt (Timişoara) – Obras Publicas Y Regadios Sa (Toledo – Spania) – Evalcons Tech (Bacău).

CNAIR urmează să facă, până în luna octombrie, evaluarea ofertelor, iar în cazul în care va considera că măcar una dintre oferte este conformă să desemneze un câștigător.

În ianuarie, a fost o altă licitație la care s-au înscris 11 firme, dar niciuna nu a depus, potrivit CNAIR, ofertă conformă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *