Mihai Ștefan a revenit asupra demisiei din Consiliul Local și și-a cerut scuze în fața consilierilor: La o simplă scăpare a mea, am fost terfelit în fel și chip încât mai rămânea cravata să mi-o pun la gât

Mihai Ştefan vrea din nou în Consiliul Local Botoșani. Acesta a revenit asupra demisiei, iar joi s-a prezentat în ședința de Consiliu Local. Gestul său i-a surprins și pe colegii liberali. Înainte de începerea ședinței, acesta și-a cerut public scuze față de gestul său făcut la o acțiune sportivă.

Țin să-mi cer scuze public pentru incidentul, mai bine zis accidentul în care în urmă cu câteva săptămâni am fost implicat. Îmi cer public scuze organizatorilor acelui eveniment public dacă nu și politic, la care am participat și eu. Nu în ultimul rând, vreau să-mi cer scuze tuturor consilierilor și de-o parte și de alta, dacă voit sau nu, am jignit pe cineva, într-un fel sau altul”, a declarat Mihai Ștefan.

Consilierul local a spus că ceea ce a făcut a fost ”o simplă scăparea a sa” și consideră că nu pot fi trecute cu vederea lucrurile pe care le-a făcut pentru comunitate.

„Vreau să asigur pe toată lumea că voi încerca și pe viitor să fiu un om onest, bun, corect și demn care a lăsat ceva în urma lui pe unde a activat. Și am depus muncă și mult suflet. Dar ce este mai important, am lăsat loc de bună ziua peste tot pe unde am trecut. În afară de faptul că am fost mânjit de noroi din cap până în picioare și s-au uitat toate lucrurile bune pe care le-am făcut, din cauză la o simplă scăpare a mea, am fost terfelit în fel și chip încât mai rămânea cravata să mi-o pun la gât”, a adăugat Ştefan.

Deși a demisionat din CL și PNL după scandalul făcut în spațiul public, Mihai Ștefan a revenit asupra demisiei joi, chiar înainte cu două ore de începerea ședinței.

Citeste și:

Mihai Ștefan a demisionat din PNL și din Consiliul Local. „Eu mă schimbam, nu m-am pișat la copac”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *