Mihai Ștefan a demisionat din PNL și din Consiliul Local. „Eu mă schimbam, nu m-am pișat la copac”

Mihai Ștefan a demisionat din PNL și din Consiliul Local al municipiului Botoșani, în urma unor imagini apărute cu acesta pe internet, când a intrat în polemică cu reprezentanții unui cros pentru persoanele cu dizabilități pe motiv că le-au permis celor de la PSD să ia cuvântul în cadrul acțiunii.

Președintele organizației municipale a PNL Botoșani, Viorel Iliuță, susține că gestul lui Mihai Ștefan nu poate fi tolerat.

„Gestul este incalificabil. Nu pot accepta nici eu, nici organizația nu acceptă un astfel de comportament”, a declarat Iliuță.

La rândul său, Mihai Ștefan susține că nu era sub influența băuturilor alcoolice, așa cum se vehicula, și nu s-a urinat în fața Primăriei, ci își schimba tricoul pentru a participa la cros.

Eu mă schimbam, m-am dus, mi-am dat bluza de la trening jos, m-am dus, mi-am tras slipul, mi-am încheiat șiretul, dar de acolo că m-am pișat la copac…eu îmi ridicam pantalonul, mi-am scos bluza pe deasupra și m-am dus imediat și am intrat la alergat, m-am dus la alergat”, a spus Mihai Ștefan.

 

 

One thought on “Mihai Ștefan a demisionat din PNL și din Consiliul Local. „Eu mă schimbam, nu m-am pișat la copac”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *