Un primar a plătit 120.000 de euro pentru un WC public

120.000 de euro a aprobat Consiliul local Huedin pentru singurul WC public din localitatea clujeană. În afară de faptul că este mare – 153 de metri pătraţi, nicio altă dotare nu justifică preţul ridicat. Primarul localităţii dă vina pe TVA, pe studiu de fezabilitate, pe proiectare, dirigintele de şantier, scrie Adevarul.

Investiţia de peste 100.000 de euro a fost dată în folosinţă, la finalul săptămânii trecute, în localitatea clujeană Huedin, cu ocazia Târgului „Produs de Cluj”, eveniment la care a „descins” un grup de politicieni liberali în frunte cu preşedintele PNL Cluj, Daniel Buda.    Grupul sanitar, aflat în centrul oraşului, a fost amenajat la subsol  şi are o suprafaţă desfăşurată de 153 de metri pătraţi. În afară de faptul că este mare – fapt ce poate justifica o parte din preţul mare –  WC-ul public are dotări de bază: bazinele de apă ale WC-urilor sunt din plastic, sistemul de tragere a apei este manual, nu sunt uscătoare automate, utilizatorii vor trebui să folosească hârtie pentru a se şterge pe mâini.

Citeste mai mult: adev.ro/pr5cks

One thought on “Un primar a plătit 120.000 de euro pentru un WC public

  1. TIPIC partidelor esorice , adica galbejitilor ! astia au , urmeaza sa taie salariile sa recupereze banii furati sau pensiile la batranii …. votati si veti primi si mai multe furacini la Botosani la parcul cornisa sau sifonat cateva milirde de LEI…. si voi poetii de ziar??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *