Un inspector școlar a demisionat din funcție

Inspectoratul Scolar Botosani isj (3)Demisie în cadrul Inspectoratului Școlar Județean. Un inspector școlar a renunțat la funcție, după ce a fost acuzată că ar fi încasat bani necuveniți de pe urma unui copil cu handicap. Luni, s-a întrunit la Inspectoratul Școlar Județean Colegiul de Disciplină pentru acest caz și a decis ca sancțiunea aplicată de școală să rămână în continuare, respectiv un avertisment și recuperarea prejudiciului, iar marți, în Consiliul de Administrație s-a luat hotărârea de a aproba solicitarea inspectorului Cătălina Hodan, de a-i înceta detașarea în interesul învățământului de pe funcția de inspector școlar pentru învățământ special, începând cu data de 1 noiembrie 2018.

like facebook, stiri, botosaniDânsa nu a motivat în vreun fel ceea ce a făcut, ci doar a solicitat să-i înceteze detasarea prin prisma faptului că nu mai dorește să implice instituția noastră în acest incident, urmând ca dumneaei șă-și dovedească nevinovăția prin alte căi de atac”, a menționat Gabriel Hârtie, inspector școlar general în cadrul IȘJ.

De asemenea, fostul inspector va reveni la catedra la care este titular, de pe 1 noiembrie 2018. Reprezentanții IȘJ spun că nu au decis încă cine va ocupa această funcție.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *